top of page
SOUL VOYAGE transformation feng shui personlig utvikling website content copywriting soul

MAGI I ORD & DESIGN

Jeg tror på kraften som ligger i ord og design for å transformere både liv og virksomheter. Ord har evnen til å inspirere, informere og skape forbindelser på en dyp måte. Design gir liv til disse ordene, gjør dem visuelt engasjerende og minneverdige.

Sammen utgjør de et kraftfullt verktøy for endring. Gjennom målrettet copywriting kan vi formidle budskap som beveger mennesker, bygger merkevareidentitet og engasjerer målgruppen. Designet gir innholdet liv og appell, og sammen skaper de en unik mulighet til å påvirke, inspirere og oppnå mål.

La oss sammen utforske denne kraftfulle kombinasjonen for å oppnå indre transformasjon og profesjonell suksess. I min verden er ord og design mer enn bare verktøy; de er nøkkelen til å forandre, vokse og trives.

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram

Ord og design er penslene som maler sjelen av din virksomhet på det digitale lerretet. Med dyktige streker og velvalgte ord, skaper du et kunstverk som ikke bare fanger oppmerksomheten, men også hjertene til dine kunder.

Utforsk min reise fra lederverdenen til gründerlivet, en reise preget av vekst, lidenskap og målrettethet

Jeg er Cecilia Martti, grunnleggeren av Soul Voyage. La meg dele min reise og lidenskap med deg.

Med over 10 års erfaring innen personlig utvikling og en ledelseskarriere som daglig leder med ansvar for over 25 ansatte i 12 år, har jeg alltid søkt etter utfordringer.

Som medgründer har jeg vært en sentral deltaker i oppstarten av tre selskaper på kun tre år, og denne reisen har lært meg uvurderlige erfaringer. Mitt klare mål har alltid vært å bli bedre i dag enn jeg var i går.

 

Jeg er en gammel sjel, en A-menneske, og en stolt mamma til tre flotte gutter.

Min positivitet og min trang til å nyte dette livet driver meg hver dag. Denne lidenskapen har ført meg til en reise som jeg nå ønsker å dele med deg.

 

Jeg er en hjertevarm optimist som brenner for spiritualitet, personlig utvikling, skriving og å dele det magiske i verden. Jeg vet at bedrifter har mange oppgaver, og det er viktig at hver person fokuserer på det de er best på. Derfor har jeg skapt denne plattformen for å hjelpe bedrifter som din.

Nettsiden min tilbyr to hovedkategorier: Business Services og Spiritual Services. Hvorfor? Fordi jeg elsker begge og ønsker å kombinere det beste av begge verdener.

 

Uansett om du er åpen for større spirituelle perspektiver eller ikke, så lover jeg å ta din webside, dine artikler og innhold til nye høyder.

Jeg er effektiv og setter pris på å bruke tiden min godt. Samtidig er jeg kreativ og lytter nøye til dine ønsker og behov. Jeg kan veilede og komme med forslag, men mitt hovedmål er å hjelpe deg med å realisere din visjon og drøm.

En oversikt over hva jeg kan tilby:

1. Copywriting:

 • Skriving av reklametekster og markedsføringsmateriale

 • Website copywriting

 • Skriving og oversettelse av artikler og blogginnlegg

2. Websidedesign og webutvikling:

 • Oppretting av nettsider i Wix

 • Tilpassing av websidemaler

 • Innholdsproduksjon

 • Enkel søkemotoroptimalisering (SEO)

3. Content Creation:

 • Produksjon av variert innhold om ulike temaer og produkter

 • Skreddersydd innhold for ulike kanaler og plattformer

4. Fotografi:

 • Fotografering for å berike bildebanken til din bedrift


Har du behov for noen av disse tjenestene? Ikke nøl med å kontakte meg i dag for en uforpliktende samtale.

Send en e-post til cecilia@soulvoyage.no med detaljene om ditt prosjekt og dine behov.
Jeg heier på dine drømmer!


Cecilia

Kontakt

Jeg er alltid klar til å hjelpe deg med å finne indre harmoni og oppnå suksess. La oss koble oss sammen og skape en positiv forandring.

+4793050859

bottom of page